Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатик на алфа ромео 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Климатик на алфа ромео 145

Здравейте, тази сутрин като запалих колата датчика на снежинката ми светна самичък и климатика не спира да духа студено, многократно натисках бутона на снежинката ,но нищо не се получава. Колата е модел 2000 г. 1.6, 120 коня ,имам я от 6 години и за пръв път ми се случва този проблем.
    Някакви предложения или да я карам на електричар?

Предложението ми е да я закарате на специалист по автомобилни климатици. Не на какъв да е "електричар".
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от Dimokin Покажи съобщение
      Здравейте, тази сутрин като запалих колата датчика на снежинката ми светна самичък и климатика не спира да духа студено, многократно натисках бутона на снежинката ,но нищо не се получава. Колата е модел 2000 г. 1.6, 120 коня ,имам я от 6 години и за пръв път ми се случва този проблем.
      Някакви предложения или да я карам на електричар?
      Какъв е този датчик на снежинка?

Comment

Явно е "бутона на снежинката".
        Alfa Romeo 145 1.6 8V Boxer
        Alfa Romeo 147 2.0TS 16v V2I DISTINCTIVE

Comment

Колега най-вероятно ти се е счупил бутона за климатика. Кажи от къде си за да може колегите от форума да те насочят къде да отидеш ако не се оправиш сам.
          Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
            Да,бутона на снежинката е

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщение
            Колега най-вероятно ти се е счупил бутона за климатика. Кажи от къде си за да може колегите от форума да те насочят къде да отидеш ако не се оправиш сам.
            От Кърджали съм и си нямам на идея къде да я закарам. Сега съм бутнал едно малко парче хартия до копчето за да може да стой натиснато и да спре да духа климатика.

Comment

Working...
            X